A Kőrösi és az Érdligeti jutott tovább

A III. korcsoportos fiú és lány, illetve a IV. korcsoportos fiú kézilabdázók diákolimpiai körzeti döntőjét tartották Érden, a Nyitrai Tamás Sportcsarnokban.

Hasonló tartalmaink:

A III. korcsoportos fiúknál három iskola, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, a Teleki Sámuel Általános Iskola és az Érdligeti Általános Iskola volt érdekelt, melyek közül a Kőrösi győzött és jutott tovább a megyei területi fordulóba, míg az ezüstérmes Teleki február 28-án, szerdán a Batthyány tornacsarnokban vívja a pótselejtezőt.

Ugyanebben a korcsoportban a lányoknál is a Kőrösi nyert és jutott tovább a területire, míg a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola növendékei majd hazai környezetben vívják a pótselejtezőt. A harmadik az Érdligeti, a negyedik a Bolyai János Általános Iskola lett.

A IV. korcsoportos fiúknál öt csapat is indult, melyek közül az Érdligeti Általános Iskola nyert, míg a pótselejtezőre a Kőrösi jutott be. A bronzérmet a Batthyány, a negyedik helyet a Vörösmarty Mihály Gimnázium szerezte meg, míg a körzeti forduló egyetlen nem érdi csapataként a sóskúti Andreetti Károly Általános Iskola és Művészeti Iskola egysége ötödikként zárt.

A IV. korcsoportos lányok körzeti fordulóját február 26-án, 9 órától kezdődően tartják az ÉRD Arénában.

Címkék