Előre hozott változás

Tóbiás József (MSZP) a „változás szövetségének” érdi országgyűlési képviselőjelöltje – jelentették be keddi sajtótájékoztatójukon a baloldali pártok.

Hasonló tartalmaink:

– Az emberek változást akarnak 2018-ban. Ehhez egyöntetűen bírom a DK, az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom, valamint a Magyar Liberális Párt politikai támogatását – jelentette be Tóbiás József.

– A város a megyeszékhelyek sorában a legkevesebb támogatást nyújtja. (Érd nem megyeszékhely, a szerk.) Pedig sok tennivaló van, ezért ki kell mozdítani a várost arról a holtpontról, ahova az elmúlt 8 évben jutott – hangsúlyozta Tóbiás József, hozzátéve, a választásig, illetve azt követően sok mindenről kell beszélni: az egészségügyi ellátásáról, a közintézmények működéséről, a kultúráról, arról, hogy van-e gazdasági növekedés a térségben.

Csornai Károly, az Együtt választókerületi elnöke közölte: az Együtt támogatja Tóbiás Józsefet, és bízik benne, hogy ő változást tud előidézni.

Sermer Ádám, a Liberálisok jelöltállításért felelős elnökhelyettese a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a „változás szövetségének” bővülnie kell.

Címkék