Folytatódik a záportározó építése

Folytatódik az érdi záportározó építése, a Duna Aszfalt a korábban megkötött mélyépítési keretszerződés alapján fejleszti a település csapadékvíz-elvezetését – adta hírül a magyarepitok.hu portál, amely a most kihirdetett munkálatok részleteiről is beszámolt.

Hasonló tartalmaink:

A korábban megkötött érdi mélyépítési keretszerződés keretében megtörtént az első lehívás. A nyertes Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft. a közbeszerzési adatok szerint nettó 905 millió forintért fejleszti a Pest megyei település csapadékvíz-elvezetését. Az az összesen nettó 4 milliárd forintos keretmegállapodásnak a Strabag Általános Építő Kft. és az A-Híd Zrt. is a részese.

A most kihirdetett munkálatok során a Duna Aszfalt egyrészt az Ürmös utca (Gyopár utcáig), a Riminyáki út, a Béla, az Emil, valamint a Bernát utca területén építi ki a csapadékvíz-elvezetést. Ugyanakkor a tiszakécskei cég feladata a Zagyva utca vízelvezetésének megoldása a Papi földek tározó és Talabor utca között.

A feladatok közt megjelenik a Papi földek területén épülő hathektáros záportározó második üteme is. A kiírás szerint ez az ütem „tartalmazza az első ütemben nem árazott tételeket.” Ezen tételek közé bekerült a teljes végleges kubatúrának (térfogatnak –a szerk.) megfelelő földmennyiség, a partvédelem, a parti burkolatok, a befolyó patak feletti parti átereszek, a műtárgyak kialakítása, valamint a kiszoruló föld elhelyezése.

(Forrás: magyarepitok.hu)

Címkék

kerdoiv_banner