Igen a költségvetésre és a korábban népszerű programokra

A sikeres programokat tovább folytatja, és újabb, közösségépítő rendezvényeket is szervez az Érdi Ifjúsági Önkormányzat. A diákképviselők kedd délután egyhangúlag elfogadták a költségvetést, illetve a szervezeti és működési szabályzatot. Döntöttek arról, hogy idén is támogatják a szalagavató ünnepségeket, az általános iskolások képességfejlesztő tanfolyamát, és folytatják az úszóbérlet akciót. Emellett lesz pár meglepetés is…

Hasonló tartalmaink:

 

Tele vagyunk programokkal, régi és új ötletekkel egyaránt. Úgy érzem, eredményes évünk lesz – mondta mosolyogva Fodor Enikő (VMG) diákpolgármester azt követően, hogy elfogadták a harmadik Érdi Ifjúsági Önkormányzat költségvetését.

Az ötleteket a három érdi középiskola programtervéből válogatták ki. Mint Enikő elmondta, a korábbi népszerű programokat továbbra is folytatják. Az új ötletek közt szerepel főzőverseny, középiskolások részére kondibérletek kisorsolása, és készülnek egy nagy meglepetéssel is: a fiatalok körében rendkívül népszerű Leiner Laura írónőt szeretnék meghívni Érdre.
– A találkozó szervezését megkezdtük; reméljük, az írónő igent mond a felkérésünkre – tette hozzá Fodor Enikő

A diákképviselők természetesen hagytak pénzt az év közben felmerülő ötletekre is, de elsőként a most eltervezett programokat valósítják meg.
– Szeretnénk, ha az ifjúsági önkormányzatot minél többen megismernék, és a diákok minél több programunkra ellátogatnának – zárta szavait a diákpolgármester.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Címkék

kerdoiv_banner