Kábítószer-kereskedőt fogtak Érden

Az Érdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett - egy 36 éves helyi lakos ellen, aki egy érdi üzlet parkolójában kábítószert árult.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi nyomozóknak 2017. október 4-én délelőtt olyan információ jutott tudomására, hogy egy helyi üzlet parkolójában ismeretlen személy feltehetően kábítószert árul. A rendőrök az adatgyűjtést követően néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt (J. Tamás), akit aznap az üzlet parkolójában tetten értek, amint egy helyi férfinak (M. Zoltán) kábítószergyanús anyagot adott át. A rendőrök a két férfit elfogták, az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.  A 36 éves J. Tamás érdi lakásán tartott házkutatás során több, különféle méretű kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakot, kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez szükséges eszközöket és különböző állagú – por, növényi törmelék, zöld színű tabletta - kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy J. Tamás 2017. október 4-ét megelőzően több személynek értékesített kábítószert.

Az ügyben végzett adatgyűjtés alapján még ezen a napon a rendőrök egy másik helyi lakost – P. Károlyt – is előállítottak a rendőrkapitányságra. A kábítószer-gyorsteszt nála is pozitív lett. P. Károly és M. Zoltán ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

J. Tamást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vették és indítványozták  előzetes letartóztatását.

(Cikk és fotó: police.hu)

HIRDETÉS
Címkék