Bemutatkozik a Gárdonyi iskola csapata

Szeptember 29-én újra diák-polgármestert és diák-képviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el.

Hasonló tartalmaink:

IMG_3562Lepp Tamás Márk (diákpolgármester-jelölt) Sziasztok! Jelenleg Százhalombattán élek, de az elmúlt években többet tartózkodom Érden, sport és iskolai és egyéb tevékenységek miatt. Általános iskolai tanulmányaimat a Százhalombattai 1. Számú Általános Iskolában végeztem el. Jelenleg az Érdi TSE-ben versenytáncolok immár 4 éve. Fontosnak tartom hogy megkönnyítsük a diákság életét a nehéz hétköznapokban. Nagy megtiszteltetés hogy a következő ifjúsági önkormányzatban is képviselhetem iskolámat immár, diákpolgármester-jelöltként. Jelenleg diákképviselő vagyok az Érdi Ifjúsági Önkormányzatban. Úgy gondolom, hogy az itt szerzett  tapasztalataimmal készen állok egy diák-polgármesteri szerep betöltésére. Szavazz a Gárdonyira, szavazz rám  SZEPTEMBER 29-én!

IMG_3557Fodor Balázs diákképviselő jelölt: Sziasztok, én Fodor Balázs vagyok.Már lassan három éves gimazistaként mondhatjuk hogy ismerem a diákság nagy részét.Együtt éltük meg az előző koalíciók nagyszerű munkáját, sikereit. Idén azért jelentkeztem diákképviselő jelöltnek, hogy így is tudjam segíteni a diákok életét minnél közvetlenebb módon. Legfőbb hobbim az informatika. Szeretek társaságban lenni, és remélem idén is egy kellemes légkörű csapat kerül a diákság élére.

IMG_3558Szalay Zsolt (diákképviselő jelölt) Sziasztok, Szalay Zsolt vagyok 16 éves. 10 éve az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulója és 6 éve az Érdi Torna Club tagja. Szabadidőmben a sportolás mellett sokat olvasok. Határozott, kitartó ember vagyok, nem félek a kihívásoktól. Azért jelöltettem magam diákképviselőnek, mert szeretnék részt venni és tagja lenni egy olyan közösségnek, ami az érdi diákok érdekeiért küzd.

IMG_3559Lázár Evelin (diákképviselő jelölt) Sziasztok Lázár Evelin vagyok. Születésem óta Érden lakom. Idén lesz második éve, hogy a Gárdonyiban tanulok,nyelvi tagozaton a 10.a osztályban. A suli után a délutánjaimat természetesen a lecke írás és tanulás után a sport tölti ki. Hatodik éve kézilabdázom az Érdi Sport Kft. színeiben. Célom hogy segíteni tudjak az Érdi diákságnak és együtt kialakítsunk egy jó közösséget a középiskolák között, illetve szeretnénk felhívni a figyelmet az iskolán kívüli délutáni közös, szabadidős kulturális programokra, és sport tevékenységekre egyaránt.

IMG_3560Hagyba Dominik (diákképviselő jelölt)Sziasztok! Hagyba Dominik vagyok, 16 éves. 1.osztály óta a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulója vagyok. Születésem óta érden lakok. Legfőbb tevékenységem a programozás.Célom az érdi diákok összehozása és segítése.

 

 

IMG_3561 Garcsár Krisztián (diákképviselő jelölt): Sziasztok! Garcsár Krisztián vagyok, 16 éves, Érden lakom. Főbb hobbiaim közé tartozik, a tanítás, és a testépítés, amit heti 3x rendszerességgel csinálok. Ezek mellett még az informatikában is eléggé otthonosan mozgok. Megbízható, és elszánt ember vagyok, amit a fejembe veszek, azt kisebb túlzással, bármi áron képes vagyok elérni. Kevés ellenségem van, ezáltal mindenkivel megtalálom a közös hangot. Szeretek társaimnak segíteni, abban amiben tudok

Címkék