Két második hely Horvátországban

Az Érdi Baseball és Softball club már harmadik éve szállt versenybe a Horvátországban megrendezésre kerülő nemzetközi Vindija Baseball Tornában.

Hasonló tartalmaink:

A tornán megjelent a budapesti baseball csapat is (Reds), akik nagy küzdelmek során ötödik helyezést értek el. Több mint 30 játékos utazhatott ki Érdről, hogy versenybe szálljon a külföldi szerb, szlovén és a helyi horvát baseball csapatokkal. A torna folyamán három nap alatt összesen, több mint 20 mérkőzést játszottak a csapatok. Az Érd U12-es csapata veretlenül jutott el a döntőig a három éves szereplés alatt először.

32

A döntőben nagy küzdelmek során sajnos a magyar védelem megtört a nyomás alatt és a helyi csapat nyerte a mérkőzést 8-4-re. Az U16-os, idősebb érdi csapat egy fárasztó első nap után még mindig képes volt elég mérkőzést nyerni, ahhoz hogy bekerüljön a döntőbe. Hasonló eredménnyel (8-5) a horvát csapat került ki győztesül, így mindkét csapat hatalmas harc után második helyezést ért el.

Különdíjat szerzett négy érdi játékos is (Hellinger Márk, Matolcsi Bálint, Molnár Krisztián, Aaron Oakley) legjobb ütő és védekező játékos kategóriában. Az érdi játékosok büszkén és boldogan képviselték hazájukat. Izgatottan várják a következő év eredményeit, hiszen sok játékos tapasztaltabb és még ügyesebb lesz.

Címkék

kerdoiv_banner