Játszani hív a könyvtár

Egy kis játékra hívja az olvasókat a városi könyvtár, illetve a fiókkönyvtárai. Az őszi országos könyvtári napokról már jól ismert zsákbamacskával készült az intézmény a budapesti vizes világbajnokság idejére, egészen a nyári zárásig – közölte Nida Judit igazgatóhelyettes.

Hasonló tartalmaink:

A vizes zsákbamacska a fiókkönyvtárakban és a Hivatalnok utcai épületben is elérhető az olvasók számára. Az újságpapírba csomagolt kötetek főként vizes sportokkal kapcsolatos kiadványok – mondta el az igazgatóhelyettes.

Hosszabb nyitvatartással várják az olvasókat az érdi Csuka Zoltán Városi Könyvtár fiókkönyvtárai. Június közepén vezették be az új rendet. Nida Judit igazgatóhelyettes tájékoztatása szerint az eddiginél két órával korábban nyitnak az intézmények, vagyis dél helyett már 10 órától várják az érdeklődőket.

Azt is elmondta, hogy a fiókkönyvtárak kínálatát is igyekeznek ugyanúgy frissen tartani, ahogy a felnőtt vagy a gyermekkönyvtár állományát, és szívesen veszik az olvasók jelzéseit is, hogy milyen kiadványokat szeretnének.

 

Címkék