Az Ifjúsági Önkormányzatot támadja az ellenzék

Újabb támadást indított az érdi ellenzék és környezete az érdi diákok és az általuk megválasztott, őket képviselő Ifjúsági Önkormányzat ellen – jelentette ki T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

Hasonló tartalmaink:

Mint a polgármester hangsúlyozta: az elmúlt két évben, tehát megalakulásuk óta folyamatos támadás éri a gyerekeket a baloldal részéről, amelynek nyilvánvaló célja, hogy a diákságot és választott testületét belerángassák a politikai csatározásokba.

– Láthatóan a diákságnak több esze van az érdi baloldalnál, és nem ül fel az állandó provokációnak. Ez a minősíthetetlen viselkedés az ellenzék részéről azt mutatja, hogy semmiféle várospolitikai céljuk, elképzelésük nincs, csupán a mindent tagadás politikáját tudják képviselni. Ezért pécézték ki magunknak a gyerekeket, akik tulajdonképpen védtelenek a baloldali politikusok támadásaival szemben. Felnőtt ember, politikus annál alávalóbb, aljasabb tettet nem követhet el, minthogy gyerekeket támadjon politikai céljainak elérése érdekében – jegyezte meg T. Mészáros András, hozzátéve: a baloldal folyamatosan sértegeti és támadja a diákokat, s velük együtt a szülőket is, akik semmi mást nem szeretnének, csak azt, hogy gyermekeik megtapasztalják a felelősséget, a demokráciát, az együttműködés fontosságát, azaz mindazt, amiért 2015 márciusában megalakult az Ifjúsági Önkormányzat.

– Világos most már az is, hogy a baloldal, ha tehetné, azonnal megszüntetné az Ifjúsági Önkormányzat intézményét. Elvenné a gyerekektől a lehetőséget, hogy beleszólhassanak saját ügyeik intézésébe. Elvenné tőlük azt a 10 millió forintot, amelyről minden évben saját maguk dönthetnek. Elvenné a kisiskolások tanulási képességeit javító foglalkoztatások lehetőségét; elvenné a középiskolák szalagavató báljainak, kirándulásainak, közösségépítő programjainak anyagi támogatását. Elvenné a demokratikus választás és a demokratikus döntések lehetőségét.

Ezt nem fogjuk hagyni. Meg fogjuk védeni az érdi diákokat, meg fogjuk védeni a függetlenségüket, meg fogjuk védeni az Ifjúsági Önkormányzatot – hangsúlyozta a városvezető.

 

Címkék