Vállalkozói börze és családi fesztivál Diósdon

Vállalkozói börzét rendez május 20-án, szombaton, 8-20 óráig a Diósdi Regionális Vállalkozói Klub. Délután családi programokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen, amelynek sztárvendége Szabó Ádám zenész-énekes lesz.

Hasonló tartalmaink:

Mintegy hetven vállalkozó mutatkozik be a diósdi vállalkozói börzén szombaton. A szakmai program mellett a nagyközönségre is gondoltak a szervezők: délután 13 órától családi fesztivált tartanak. A vállalkozók standjainál  vásárolhatnak és különböző szolgáltatói kedvezményeket is igénybe vehetnek az érdeklődők.

A lakosokat ugrálóvár, fotókészítés, szépségszalon, kézműveskedés, és még sok más ingyenes program várja. A színpadon zenés, táncos előadások, divat- és sportbemutató követi majd egymást. A családi fesztivál sztárvendége Szabó Ádám zenész-énekes lesz, az esti bulin pedig Dj Tóbiás és a Garázsmenet zenekar lép majd fel.

A rendezvény helyszíne a Kápolnakert (Kék Géza Közösségi Háznál), rossz idő esetén a diósdi Gárdonyi Géza utcai iskola tornacsarnoka.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját Bárdyné dr. Schneider Saroltával, a Diósdi Regionális Vállalkozói Klub elnökével.

 (Fotó: Diósdi Regionális Vállalkozói Klub facebook-oldala)

Címkék