Családi futófesztivál Törökbálinton

Június 25-én első alkalommal kerül megrendezésre a törökbálinti családi futófesztivál, amelyen akár félmaratoni távot is teljesíthetnek a résztvevők, de lesz bátor ovis-, illetve bulifutam is.

Hasonló tartalmaink:

Az első Futókapcsolatok Félmaratont a Borvidék Félmaraton stábja rendezi, az önkormányzat támogatásával, fővédnökei Elek Sándor polgármester és Dr. Zacher Gábor.

A versenyszámok között megtalálható a „Bátor Ovis” futam, vagy a nagyobbaknak szánt két kilométeres gyermekfutam. A felnőttek 6 kilométeres, a 10  kilométeres vagy félmaratoni távok között választhatnak.

Természetesen nem maradhatnak ki a “buli futamok” sem, azaz bierathlon és rekeszizom futás.  Az előbbi körverseny, kötelező sörfogyasztással. Az utóbbi pedig párban teljesítendő, feladat a teli rekesz célba juttatása.

A felnőtt futamokon indulók számára ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők. A kísérő programok között lesz ugrálóvár, arcfestés vagy éppen falmászás.

Minden induló gazdagabb lesz egy befutóéremmel, a rendezvény pólójával és sok apró meglepetéssel, amelyet a rajtcsomag rejt.

A célba érkezés után  minden induló sorsoláson vesz részt: a nagy értékű kozmetikai csomagok mellett tablet, kerékpár és sok más értékes ajándék találja meg új tulajdonosát.

A rendezvény helyszíne a Törökbálinti Sportközpont (Óvoda u. 6.), a programok:

•    gyermekfutamok (220 m – 2 km),
•    klasszikus futóversenyek (6-10-21 km távon),
•    bierathlon, rekeszizom futás,
•    egészségügyi állapotfelmérések,
•    koncertek a településen működő együttesek bevonásával,
•    gyermekprogramok: ugrálóvár, arcfestés, kreatív kézműves játékok, mászófal,
•    nevelési tanácsadás (sport, mozgás témakörben)

Nevezni itt lehet.

Címkék