Nem tétlenkednek

Az elmúlt hetekben válogatóversenyeken járt, illetve megrendezte a IV. Centrum Kupát az Érdi Spartacus SC – olvasható a klub közleményében.

Hasonló tartalmaink:

Április utolsó hétvégéjén több érdekelt is szőnyegre lépett: Sipos Boglárka a kadet női válogatóverseny utolsó etapján vett részt, ahol a szerencse nem állt mellé, a szép és technikás birkózása ellenére vereséget szenvedett, így a dobogó második fokára állhatott. Kovács Bence egy súlycsoporttal feljebb lépve, nagy technikai tudásról tanúságot téve szerezte meg az ezüstérmet, ezzel mind Sipos, mind Kovács meghívást kapott egy bukaresti viadalra. Délczeg József pedig saját súlycsoportjában, kellemes meglepetést szerezve a dobogó harmadik fokára léphetett bronzéremmel a nyakában.

Május első szombatján a Serdülő Országos Bajnokságra került sor Kaposváron, ahová a területi bajnokságokról bejutott versenyzők vettek részt. Nedvig Máté a 38 kg-ok között a pontszerző, ötödik, míg Nagy Gergely a nehézsúlyban, szép küzdelemmel az előkelő bronzérmet szerezte meg.

A már hagyományossá vált IV. Centrum Kupát hétközben rendezte meg az Érdi Spartacus SC. A nagycentrumba tartozó egyesületek.: Tököli SC, Jászberényi BC, Dunaharaszti MTK, Centrum SE-Veszpém, Bárdosi Küzdőspot Akadémia, és az Érdhez tartozó tagegységek: Sóskút és Tárnok több mint 100 fővel vettek részt a barátságos megmérettetésen. A fő cél a kisebb korosztály versenyeztetése, barátságos körülmények között, hiszen mindenki éremmel a nyakában zárt. Az érdiek összesen hat arany-, nyolc ezüst- és tizennyolc bronzérmet szereztek.

Eredmények.:
18 kg: Jakab Roland II., Narancsik Levente III.
20 kg: Gazsi Nóra II., Szlovák Levente III.
28 kg: Németh Dániel II., Csimadia Patrik III.
30 kg: Szenicza Nimród I., Szlovák Dominik III.
31 kg: Szalai Richard III.
32 kg: Surin Nimród III.
33 kg: Narancsik Bence I., Körtvélyesi Roland II., Bori Richárd és Pintér Dominika III.
34 kg: Gazsi Blanka I.
36 kg: Bákai Ferenc II., Kovács Botond III.
38 kg: Baljer Kitti III.
40 kg: Szőke Kristóf  III., Bokros Márk III.
42 kg: Gazsi Máté I., Finta Patrik III.
44 kg: Hegedűs Nagy Bence I., Jakab Dániel II.
46 kg: Madarassy Zoltán II., Feik Lázár III.
50 kg: Gyenes Bence I., Hermann Norbert III.
52 kg: Finta Vivien III., Baljer Roxana III.
54 kg: Sipos Alex II., Kovács Dávid III.

 

Címkék