Idén is Kihívás Napja: várják a jelentkezőket

Május 31-én tartják a Kihívás Napját, Magyarország legnagyobb szabadidősport-rendezvényét, amelyre várják önkormányzatok, munkahelyek, iskolák, médiacsapatok, tűzoltóságok jelentkezését.

Az eredetileg Challenge Day néven ismertté vált játékban a világon hazánkkal együtt  legalább 50 ország városai, falvai vesznek majd részt.  A Kihívás Napja imár 26. alkalommal kerül megrendezésre hazánkban: eddig 1596 hazai település vett részt az eseményen, és 8 millió ember játszott a Kihívás Napján – olvasható a Magyar Szabadidősport Szövetség honlapján.

A szervezők célja, hogy kedvet teremtsenek a mozgásban gazdag életmódhoz, a rendszeres sportoláshoz. Ehhez várják települések (önkormányzatok), oktatási intézmények, tűzoltó-parancsnokságok, munkahelyek, médiacsapatok jelentkezését.

Érd is részt vett tavaly a Kihívás Napján: a Batthyány iskolában tollaslabdáztak és asztaliteniszeztek a jelentkezők, az iskola diákjait pedig e két szer mellett akadálypálya is várta. Összesen 370-en kapcsolódtak be a május 25-én 00 órától éjjel 23 óráig tartó programba.

Az érdi sportiskola mellett a Pumukli óvoda is részt vett egy kihívás napi rendezvényen: a gyerekeknek az Érd Arénában szervezek egy sportnapot, melynek keretében megnézték az intézményt, és egy tornafoglalkozáson is részt vettek.

További információ és jelentkezés az idei Kihívás Napjára itt.

Címkék
TÁRSADALMI CÉLÚ HIRDETÉS