Még az idén új játszóterek épülnek Érden

Még az idén három új játszóteret fognak átadni Érden – jelentette be T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján. A városvezető ezt annak kapcsán nyilatkozta, hogy jövő héten tárgyalja a város a tavalyi évi zárszámadást, amelynek előkészítésekor elhatározták, hogy 2017-ben három új játszóteret is át szeretnének adni a város különböző pontjain. 

Hasonló tartalmaink:

T. Mészáros András emlékeztetett, hogy hatalmas sikere van a tavaly ősszel átadott Égerfa utcai “hajós” játszótérnek és az egy hete átadott parkvárosi játszótérre is rengeteg család kilátogatott már.

Érd egy dinamikusan fejlődő fiatal város, ahol sok a kisgyermekes család, ezért nagyon fontos, hogy parkok és játszóterek is a családok rendelkezésére álljanak. A jövőre megépülő érdligeti szabadidőpark számtalan eddigi hiányosságot fog pótolni, hiszen többek között játszóterek, street workout park, kutyafuttató, csónakázótó és még futópálya is épül a Modern Városok Programban megvalósuló beruházás részeként.

Ezen felül pedig három helyszínen, a Riminyáki úti Sparnál, a Technikus utcában, valamint a Betonozó utcában is egy-egy új játszóteret fognak átadni várhatóan 2017 év végéig. 

(fotó: Égerfa utcai “hajós” játszótér)

Címkék