Rablás miatt keresik a tárnoki férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett miatt Ladányi Lajos 33 éves tárnoki lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi április 13-án 17 óra és 18 óra között a Budapest VII., Wesselényi utca és a Csengery utca kereszteződésénél lévő lottózó előtt elkérte egy járókelő mobiltelefonját. Miután a sértett megptóbálta visszakérni a  telefont, az elkövető megütötte, majd a készüléket magánál tartva elhagyta a helyszínt.

Nevezett személy felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek, így a rendőrség a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ladányi Lajost felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  ​

(police.hu)

Címkék