Beindultak a modern városok program beruházásai

Az iskolaépítéseknél a kiviteli tervek megvannak, a kivitelező kiválasztása folyamatban van, és rendelkezésre áll a szükséges terület és a pénz is. A felszíni vízelvezetés esetében is a kivitelezés elkezdése közeledik – minderről Aradszki András országgyűlési képviselő beszélt az Érd TV műsorában.

Hasonló tartalmaink:

Hangsúlyozta, hogy a programban szereplő többi beruházás megvalósítása is folyamatban van, de az ipari park kiépítése további kormánydöntést igényel. Azonban ha elkészül, munkahelyeket teremt és adóbevételt hoz a városnak – mutatott rá az államtitkár.

Az új rendőrkapitányság építésének megkezdése a közbeszerzések szabályozása miatt húzódott el – közölte Aradszki András, kiemelve, hogy a város biztosította a területet.  Hozzátette: az elképzelés már a modern városok program előtt megszületett.

Az államtitkár a bíróság, illetve ügyészség építésével kapcsolatban elmondta, hogy itt szintén elhúzódtak a  folyamatok, mivel a bíróságok kialakításának, anyagi feltételeinek megteremtéséhez a bírósági hivatalnak a döntésére is szükség van. Aradszki András azt mondta: vállalás van rá, hogy 2019-re meg fog valósulni ez az épületegyüttes – és mint fogalmazott: remélhetőleg 2019. január 1-től járásbíróság fog működni Érden.

Az adást itt nézheti vissza!

Címkék