Hiába a mezőfölény

Az NB III Nyugati csoportjának 27. körében a bombaformában lévő Csornai SE hazai környezetben 2–1-re legyőzte az Érdi VSE csapatát. Hiába a mezőnyfölény, ezt a sportot gólra játsszák.

Hasonló tartalmaink:

A jó formában lévő Csornai SE-hez látogatott az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 27. körében. Limperger Zsolt nem véletlenül mondta a mérkőzés előtt, hogy egy nagyon masszív társasággal játszanak Kertész Ferencék, hiszen a Győr-Moson-Sopron megyei együttes elmúlt öt meccséből négyet megnyert egy döntetlen mellett. Ám a találkozó első fél órájában inkább az érdiek akarata érvényesült. Ennek ellenére kevésszer jutottak el lövésig, csak Kelemen Patriknak voltak kísérletei a tizenhatoson kívülről, de ezek nem jelentettek nagy veszélyt Sánta kapujára.

Majd a 32. percben Kónya Benjámin lába alatt csúszott el a labda, s a mögötte álló védők is bizonytalanok voltak, ezt kihasználva Kerékgyártó Dávid lőtt a léc alá.

Két perccel később egy szöglet után a hazaiak házi góllövőlistáját vezető Weitner Ádám növelte a Csorna előnyét, amikor fejjel volt eredményes.

A fordulás után hiába birtokolta többet a labdát az Érd csapata, szépíteni csak a 79. percben sikerült, amikor Melczer Vilmos szögletét ütötte saját kapujába Sánta András, aki a két csapat őszi meccsén is hasonlóan nagy baklövést vétett. Hiába volt mezőnyfölényben az Érdi VSE, igazán nagy lehetőségeket nem tudott kidolgozni, s így a kétgólos hátrányból sem tudott felállni.

– Nyolcvan-húsz százalékban mi birtokoltuk a labdát, az ellenfél háromszor jött át a félpályán, melyből kétszer gólt lőtt. Góllövő csatár nélkül nem megy – értékelt Limperger Zsolt.

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
Csornai SE–Érdi VSE 2–1 (2–0)

Csorna. Vezette: Horváth Tibor

Csornai SE: Sánta – Kelemen M., Császár, Zámbó, Füredi (Litresics, 87.) – Csikós, Kerékgyártó (Simon A., 91.), Czanik, Serfőző (Szabó Bence, 75.) – Nagy Szabolcs, Weitner.
Edző: Bognár Zsolt

Érdi VSE: Kertész F. – Ország (Gyurácz B., 63.), Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós (Pallagi, 82.), Kónya, Melczer – Kelemen P., Tárkányi, Balázsovics (Palásthy, 52.).
Edző: Limperger Zsolt

Gólszerző: Kerékgyártó (32.), Weitner (34.), ill. Sánta (79. – öngól)

(Forrás: érdi-vse.hu, fotó: Balogh István)

Címkék