„Vedd a kezedbe a sípod és a sorsod!”

Idén május 7-én már negyedszer rendezi meg az ÉRD női kézilabdacsapata a „Rózsaszín síp” akciót, melyet a klub a Magyar Kézilabda-szövetség játékvezetői albizottságával közösen szervez.

Hasonló tartalmaink:

Az idei „Rózsaszín síp” akció témája: Vedd a kezedbe a sípod és a sorsod! – Út az olimpiáig női játékvezetői szemmel. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! – számolt be róla a klub honlapja, a handballerd.hu.

Az ÉRD Arénában rendezett „játékvezetői képzésen” a tizennégy év feletti igazolt lány kézilabdázók, vagy játékvezetői képzésben résztvevő, edzői képesítéssel rendelkező, vagy testnevelő tanárnők vehetnek részt.

Jelentkezni 2017.04.28-ig az alábbi linkről letölthető (elektronikusan kitölthető!) regisztrációs nyomtatványon lehet, melyet e-mailben a media@handballerd.hu címre kell elküldeni. Az üzenet tárgya: „Rózsaszín síp 2017 regisztráció”.

A jelentkezési lapon található öt kérdést helyesen megválaszolók között április 29-én 5 darab páros belépőt (3. kategória) sorsolnak ki a TIPPMIX EHF FINAL4 döntő napjára!

Az akción Soltész Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezető Albizottságának oktatási szakreferense az új szabályok gyakorlati alkalmazása az utánpótlás mérkőzéseken. A gyors játék következményei a játékban és a játékvezetésben témáról tart előadást, míg Zorica Masic és Branka Maric, EHF-játékvezetők: Nők a csúcson – út az olimpiáig, élménybeszámoló a nemzetközi páros gazdag pályafutásáról, állomásairól tart előadást. Csenki Györgyné, világbajnok kézilabdázó, 10 éven át a magyar serdülő válogatott edzője pedagógiai előadásán is részt lehet venni, melynek témája: a szabályok ismeretének a szerepe és gyakorlati oktatása az utánpótlásképzésben.

A francia női válogatott másodedzője, a női utánpótlásképzés szakmai felelőse, Gardillou Sebastien „A játékvezető képzés szerepe és módszerei a francia utánpótlásképzésben.” témájú előadást tart. Az előadás minden 14 és 20 év közötti résztvevőjét ajándékcsomaggal lepi meg az ÉRD női kézilabdacsapata, mely tartalmaz egy “Rózsaszín síp 2017″ pólót is.

Címkék

nemzeti_szavazas_3