„Vedd a kezedbe a sípod és a sorsod!”

Idén május 7-én már negyedszer rendezi meg az ÉRD női kézilabdacsapata a „Rózsaszín síp” akciót, melyet a klub a Magyar Kézilabda-szövetség játékvezetői albizottságával közösen szervez.

Hasonló tartalmaink:

Az idei „Rózsaszín síp” akció témája: Vedd a kezedbe a sípod és a sorsod! – Út az olimpiáig női játékvezetői szemmel. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! – számolt be róla a klub honlapja, a handballerd.hu.

Az ÉRD Arénában rendezett „játékvezetői képzésen” a tizennégy év feletti igazolt lány kézilabdázók, vagy játékvezetői képzésben résztvevő, edzői képesítéssel rendelkező, vagy testnevelő tanárnők vehetnek részt.

Jelentkezni 2017.04.28-ig az alábbi linkről letölthető (elektronikusan kitölthető!) regisztrációs nyomtatványon lehet, melyet e-mailben a media@handballerd.hu címre kell elküldeni. Az üzenet tárgya: „Rózsaszín síp 2017 regisztráció”.

A jelentkezési lapon található öt kérdést helyesen megválaszolók között április 29-én 5 darab páros belépőt (3. kategória) sorsolnak ki a TIPPMIX EHF FINAL4 döntő napjára!

Az akción Soltész Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezető Albizottságának oktatási szakreferense az új szabályok gyakorlati alkalmazása az utánpótlás mérkőzéseken. A gyors játék következményei a játékban és a játékvezetésben témáról tart előadást, míg Zorica Masic és Branka Maric, EHF-játékvezetők: Nők a csúcson – út az olimpiáig, élménybeszámoló a nemzetközi páros gazdag pályafutásáról, állomásairól tart előadást. Csenki Györgyné, világbajnok kézilabdázó, 10 éven át a magyar serdülő válogatott edzője pedagógiai előadásán is részt lehet venni, melynek témája: a szabályok ismeretének a szerepe és gyakorlati oktatása az utánpótlásképzésben.

A francia női válogatott másodedzője, a női utánpótlásképzés szakmai felelőse, Gardillou Sebastien „A játékvezető képzés szerepe és módszerei a francia utánpótlásképzésben.” témájú előadást tart. Az előadás minden 14 és 20 év közötti résztvevőjét ajándékcsomaggal lepi meg az ÉRD női kézilabdacsapata, mely tartalmaz egy “Rózsaszín síp 2017″ pólót is.

Címkék