Középiskolai kirándulásokat támogat az Ifjúsági Önkormányzat

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat a városban működő középiskolák által szervezett tanulmányi kirándulások támogatására korábban elkülönített 600.000,- Ft-ot, aminek az átvételét és átadását a város közgyűlése csütörtöki ülésén jóváhagyta. Az érdi középiskolák fejenként kétszázezer forintos támogatásban részesülnek, amit tanulmányi kirándulásra fordíthatnak.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium, az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium, valamint az Érdi SZC Kós Károly Szakképző Iskolája egyenként bruttó 200.000,- Ft összegű támogatás iránt nyújtott be kérelmet a középiskolai tanulmányi kirándulások megszervezése érdekében az Ifjúsági Önkormányzathoz. A fiatalok támogatták a kérelmeket és a város képviselő-testülete elé terjesztették a végleges döntés meghozatala érdekében.

Tekintettel arra, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 42. § 4. pontja alapján az alapítványi forrás átvételéről és átadásáról a Közgyűlés jogosult dönteni, a végrehajtása érdekében a közgyűlés fogadta el a határozati javaslatokat.

Címkék