Csokoládétolvajokat keres a rendőrség

A törökbálinti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik  ismeretlen tettesek azonosításához, akik a Törökbálinti Depo területén több doboz csokoládét tulajdonítottak el.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányság Törökbálinti Rendőrőrse 13110/2250/2016. bűnügyi számon indított eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2016. november 3-án az esti órákban a Törökbálinti Depo területén a szállításra összekészített raklapokról -  a csomagoló fóliát feltépve -  több doboz csokoládét tulajdonított el.

A Törökbálinti Rendőrőrs nyomozói kérik, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyeket vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Forrás: police.hu)

Címkék