Minden sofőr megfújja a szondát

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján kerül sor február 18-ig Magyarországon is a TISPOL Drugs & Alcohol elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzésre. A háromnapos európai szintű kampány ideje alatt rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk a gépjárművezetőknek Érden és a környéken.

Hasonló tartalmaink:

A nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végzi TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén. A közúti akciósorozat a veszélyes áruk szállítására is kiterjed. Szakértők szerint a visszatérő, következetes ellenőrzések eredménye akkor hoz igazi áttörést, ha több fiatalt céloznak a programok.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról is beszámolt: a Tispol Truck&Bus európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési és pihenőidővel valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják.

Kürti István, az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője közölte: Érden és a környék közútjain bárhol lehet számítani Tispol ellenőrzésre, amelyet a rendőrség a szükséges és elégséges erőkkel hajt végre.

 

Címkék