Február 11-ig fizethető be a szemétdíj

A 2017. február 11-ig beérkezett  hulladékszállítási befizetések esetében nem számítanak fel késedelmi kamatot és egyéb adminisztrációs költséget – tájékoztatott dr. Bács István alpolgármester személyes honlapján.

Hasonló tartalmaink:

Az alábbiakban az NHKV Zrt. tájékoztatóját olvashatják:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a fizetési határidőt mindkét, Társaságunk által megküldött számla esetében rugalmasan kezeljük: a 2017. február 11-ig beérkezett befizetések esetében nem számítunk fel késedelmi kamatot és egyéb adminisztrációs költséget.

Amennyiben megküldött számláink alapján a fizetést időközben teljesítette, úgy kérjük, tekintse jelen tájékoztatásunkat tárgytalannak. 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy Társaságunk, mint a 2016. április 1-jétől teljesített hulladékgazdálkodási közszolgáltatás után kiszámlázandó díj jogosultja, a közszolgáltatók által szolgáltatott adatok és megadott fizetési mód alapján teljesíti számlázási és beszedési feladatait.

A fentiek alapján kérjük, hogy a további számlázást érintő adatváltozással, hulladékszállítással és egyéb technikai jellegű kérdésekkel forduljon továbbra is közvetlenül jelenlegi közszolgáltatójához, ahol készséggel állnak szíves rendelkezésére. 

Megértésüket megköszönve, a további sikeres együttműködés reményében.

Tisztelettel:        

Ügyfélszolgálat
NHKV Zrt.

 

Címkék