Téli felkészülés Pest megyében

A téli felkészülés jegyében november 30-án tartotta meg a Pest Megyei Védelmi Bizottság soron következő ülését. Az ülést Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója nyitotta meg.

Hasonló tartalmaink:

Rosdy Tamás a szakmai értekezletek szükségességét emelte ki, hiszen a felkészülés fontos részét képezi egymás erőinek, eszközeinek és képességeinek ismerete.

Ezután Lisztes István tű. alezredes, a bizottság titkára előterjesztette a 2016. évben elvégzett tevékenységeket és a jövő esztendőre tervezett munka fő irányait tartalmazó jelentést.Napirendi pontként szerepelt még a rendkívüli téli időjárással kapcsolatos feladatok pontosítása, valamint a téli időszakra vonatkozó aktuális ár- és belvízi helyzetről való tájékoztatás.

Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elmondta, Pest megye felkészült a rendkívüli téli időjárásra. Hangsúlyozta, hogy a rendkívüli időjárás beköszöntével a rendvédelmi szervek, és az egyéb más társszervek összehangolt munkája elengedhetetlen.

(Pest Megyei Kormányhivatal)

Címkék