A természet hangjai a vásznon

Kihirdették a rajzpályázat eredményét a Csuka Zoltán Városi Könyvtár zenei könyvtár részlegében. A pályázatra idén nemcsak Érdről, hanem az ország minden pontjáról érkeztek alkotások, összesen 319 pályamű.

Hasonló tartalmaink:

Minden évben meghirdeti rajzpályázatát a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtára. Ez alkalommal azonban nemcsak Érdről és a környező településekről érkeztek pályamunkák, hanem az ország több pontjáról is. Idén 28 iskolából küldtek alkotásokat és hat egyéni pályázó is elküldte munkáját a felhívásra, ami ez alkalommal a Természet hangjai címet kapta – mondta el Szögi Zsuzsanna könyvtáros.

A zsűrinek idén nehéz dolga volt, hiszen 319 pályaműből kellett kiválasztania a legjobbakat, amelyeket díjaztak. A zsűri elnöke Karsch Manfred Érden élő festőművész volt, aki elmondta, hogy az eredeti ötleteket alapján készült műveket díjazták.

A pályamunkákat négy korcsoportban értékelték, amelyben részt vettek az Érdi Ifjúsági Önkormányzat tagjai is, akik négy díjat ajánlottak fel az eredményhirdetésre. A helyezést elért alkotások a Zenei Könyvtár nyitva tartási idejében megtekinthetők.

Címkék