Mit jelent számomra a Fészek?

A Szociális Gondozóközpont prevenciós programján rajzkiállítás nyílt „Mit jelent számomra a Fészek?” címmel a Parkvárosi Közösségi Házban.

Hasonló tartalmaink:

A Fészek Gyermekvédő Egyesület, nevelőszülői családok, volt állami gondozott fiatalok és az ő tevékenységüket segítő szakemberek egyesületeként jött létre 1993-ban. Önsegítő, érdekérvényesítő céllal alakult, mára azonban már több feladatot is ellát a gyermekvédelem területén elsősorban Pest megyében, de tevékenysége az egész országra kiterjed – hangzott el a rendezvényen.

Kisnémet Dávidné, a Fészek Egyesület otthonvezetője elmondta, hogy a Karolina utcai intézményben főleg olyan családok gyermekei vannak, akik átmenetileg nem tudják ellátni gyermeküket.

Az egyesület bemutatása után fellépői is voltak a rendezvénynek. Vadászi Ádám József nevelőszülők gondozásában van, dalszövegeket ír, szereti a zenét. Igazi édesanyja a mai napig nem vesz róla tudomást, bízik azonban benne, hogy a zenéivel fel tudja hívni magára az emberek figyelmét.

vlcsnap-2016-07-11-19h18m44s11

Vadászi Ádám József

A délelőtt másik fellépője Juhász Tünde volt, aki szintén nevelőszülők gyermeke és a zenében talált önmagára.

vlcsnap-2016-07-11-19h20m10s113

Juhász Tünde

A Mit jelent számomra a Fészek? című rajzkiállítást Rádainé F. Hegedűs Terézia nevelőszülői tanácsadó nyitotta meg a Parkvárosi Közösségi Házban pénteken.

Címkék