Befejeződött a Sárd utca helyreállítása

vlcsnap-2015-12-16-18h09m27s132Befejeződött a Sárd utca helyreállítása. Erről tartott délelőtt a helyszínen közös sajtótájékoztatót T. Mészáros András polgármester és Kopor Tihamér, a településrész képviselője.

Hasonló tartalmaink:

Több évtizedes problémát sikerült megoldania a városvezetésnek a Sárd utcában – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón T. Mészáros András. A polgármester kiemelte: ezt az útszakaszt a beruházás keretében egészen Érd határáig kivezették. 700 méter hosszan kapott aszfaltburkolatot az utca, valamint a teljes vízelvezetést is kiépítették a területen.

A sajtótájékoztatón T. Mészáros András kitért az úgynevezett papi földekkel kapcsolatos elképzelésekre is. A polgármester kiemelte: ezen a területen záportározó kialakítását tervezik és ehhez kapcsolódóan egy vízi szabadidőpark tervezési munkálatai is elkezdődtek már.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése december 17-én tartja idei utolsó ülését, amelyen olyan napirendi pontot is tárgyalnak majd, amely a terület fejlődése szempontjából is fontos – hangyúlyozta T. Mészáros András.

Would you like to replay the video?
Címkék