Féktelenül?

Nem működött a rendőrautó fékje, ezért inkább az árokba hajtott a napokban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, hogy megmentse az előtte álló autót és a benne ülő édesanyát, valamint a kisgyermeket.

Hasonló tartalmaink:


A rendőrautóban két rendőrnő ült, és még egy oszlopot is kidöntöttek.
A megmentett szemtanú, Vincze Erika éppen kisfiát vitte orvoshoz bárányhimlő gyanújával, ezért elhozta fiát, ám az egyik kereszteződésben éppen jöttek szembe és lefékezett, majd hallotta, hogy mögötte egy autónak csikorog a fékje. Oldalra nézett és meglátta, hogy kikerülte őket a rendőrautó, amely így az árokban kötött ki, kidöntve egy oszlopot.
Ezt követően Vincze Erika félreállt, de ekkor már többen odaszaladtak, hogy kisegítsék a sofőrt és társát az autóból. A szemtanú úgy látta, hogy a sofőrnőt könnyen ki tudták szedni, ám az anyósülésen ülő társát már nehezebb volt kiszedni, hiszen mint később kiderült zúzódásokat szenvedett.
Vincze Erika csak a helyszíneléskor tudta meg, hogy a rendőrautóban valószínűleg rossz volt a fék. A két fővárosi rendőr éppen az autópálya felé ment, amikor megtörtént a baleset, mivel nem ismerték annyira Érdet, ezért figyeltek jobban, ám nem tudták elkerülni a balesetet.

Vincze Erika a legnagyobb közösségi oldalon is köszönetet mondott a két rendőrnőnek, akik megmentették őt és két és fél éves fiát. Elmondta azt is, hogy örül neki, hogy vannak olyan emberek, akik inkább az árokba hajtást választják, mintsem karambolozzanak az előttük álló járművel.

Az Érd FM 101.3 Napos oldal című adásában Serfőző Gábor kérdezte Vincze Erikát. Hallgassa meg az interjút!

 A balesetet az Érdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja.

fotó: facebook

 

Címkék