Továbbra is a tabella élén az Érdi VSE

 

 

Labdarúgóink továbbra sem találnak legyőzőre, a bajnokság 10. fordulójában hazai pályán ugyanis is nyerni tudtak. A mieink ellenfele a Taksony csapata volt, akiket 2:0 arányban győztek le. Az Érdi VSE továbbra is a tabella élén áll.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Szombaton rendezték meg a megyei I. osztályban az Érdi VSE-Taksony SE összecsapást az Ercsi úti pályán. Az Érd az első félidőben kevés helyzetet alakított ki, de a 40. percben Gyurácz a kevés lehetőségek egyikét gólra váltotta, így 1:0-s érdi vezetésnél vonultak szünetre a felek. A második játékrészben már több lehetősége volt az Érdnek, és Gyurácz a 80. percben is betalált, így beállította a 2:0-s végeredményt.

Az Érd a 9. győzelmét aratta az idei szezonban, és továbbra is az élen áll. A hátralévő fordulókban is szükség lesz a jó teljesítményre ugyanis az utolsó három fordulóban várnak a legnehezebb csaták a mieinkre, a Tura, a Vecsés, és a Nagykőrös csapatával a szezon végén csapnak össze az érdiek.

Limperger Zsolt vezetőedző érthető módon elégedett az eddigi eredményekkel, elmondta, hogy a jövőben is hasonló taktikát szeretnének játszani, és a csapat összeállításán is csak kényszerhelyzetben szeretne változtatni. Ebedli Zoltán úgy véli, a csapategység az egyik legnagyobb erősségük, és biztos benne, hogy sikerrel veszik a következő akadályokat is.

A 11. fordulóban az Érdi VSE az Örkény otthonába utazik. A 28 pontos Érd a tabella éléről várhatja a folytatást.

 

Would you like to replay the video?

 

 

GIA-FORM
HIRDETÉS
Címkék